Nyttige links

Flybilletter

Billige flybilletter – Expedia Expedia er en af verdens førende online formidlere af billige flybilletter, hoteller og pakkeløsninger for hele verden, med specielt fokus på børnefamilier.
Bulgarien billige flybilletter Billige flybilletter til Sortehavet hele sommeren
Mobilehomes
Vancansoleil Stort bureau med udlejning af telte, mobilehomes og ferieboliger i hele Europa.
Overnatning
Ferieboliger HomeAway.dk Direkte udlejning af feriehuse, ferievillaer og ferielejligheder til ferien med børn i Spanien, Frankrig, Grækenland, Italien og hele verden. Reserver direkte hos ejeren, nemt og billigt!
Dansommer Sommerhusudlejning i hele Danmark
Bondegårdsferie i Danmark 110 gårde tilbyder hele familien. Der er mange forskellige tilbud; klappedyr, mælkekøer, heste, naturoplevelser – på hjemmesiden er alle feriegårde beskreven, så familien finder det helt rigtige feriested.
Leasetravel Rejs på afbetaling Danmarks eneste rejsebureau med rejser på afbetaling
Husbytte – Intervac.co Byt hus med en familie i et andet land, bo billigt og lokalt. Byt evt bil. Hvis den anden familie har børn er der nyt legetøj i ferien.
SommerhusDanmark.dk SommerhusDanmark.dk formidler kontakten mellem lejere og private sommerhusudlejere
Italien god ferie Børnevenlig og billig ferie i midt Italien. Familievenlige huse, børneglade naboer. Tæt til bademuligheder, proff. gokartbane, billige og familievenlige restauranter m.m.. Der er selvfølgeligt også en hel masse spændende og original Italien. Bliv afhentet i lufthavnen og kørt direkte til feriehuset. Dansk familie (børnefamilie) tager imod gæsterne og hjælper med stort og småt.
Feriehusudlejning Kanarieøerne Her kan du leje din feriebolig på Kanarieøerne. Stort udvalg.
Novasol Sommerhusudlejning i hele Europa
Rejseguider
Ferie i Østdanmark Læg vejen forbi den officielle guide til ferie og oplevelser på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Masser af inspiration til din familieferie.
FDM.dk Stort rejsebureau
www.Feriebolig-Spanien.dk Rejseguide til Spanien og mulighed for at bestille overnatning i Spanien
Sjovforbørn.dk Guide til Danmarks sjove udflugtsmål for børnefamilier.
Strande på Mallorca Guide til Mallorcas mange fantastiske strande, herunder en vurdering af hvor børnevenlige de hver især er.
Mallorcaguiden Sightseeing omkring den smukke fiskerby Puerto de Soller på nord-vestkysten af Mallorca. … Vi har nu famillie Hoteller og ferieboliger på hele øen.
HotelKortet Den HotelKortet, du finder det rigtige hotel i nærheden af hvor du skal hen. Dette er stedet hvor du kan søge efter et sted eller et hotel, får du de resultater direkte på skærmen, så du kan se hvor de ligger
Skiworld.dk Alt om skirejser og destinationer.
Mallorcas strande Guide til Mallorcas dejlige strande, inkl. bedømmelse af strandenes børnevenlighed.
Turistbureauer
Lilleputthammer i Norge Nærmeste nabo til Hafjell Hotel er Lilleputthammer opplevelsespark hvor du også finner Barnas Bokby. Lilleputthammer er en miniatyr modell av Storgata i Lillehammer anno 1900- tallet, bygd i målestokk 1:4. Blant de sjarmerende små trehusene finnes en rekke aktiviteter for barn.
Øvrige
DFDS Seaways Rejser via færge til flere forskellige destinationer – sjov og oplevelse for hele familien.
Underholdning på bilferien Kør-selv ferien føles temmelig lang for børnene på bagsædet. Film, spil og bøger bliver kedelige og døjer man lidt med køresøge – er lydbøger simpelthen geniale. Samtidig med børn og voksne er opslugt af historien kan man følge med i trafikken og alle får en god ferie.
Med andre singler på ferie Tag med andre singleforældre på campingferie rund om i DK. Vi er et stort netværk af ligesindede som er skilt eller netop på vej gennem en skilsmisse. Ve debatterer, får nye venner og giver støtte og hjælp til hinanden. Vi mødes også til udflugter, ferier og aktiviteter med og uden børn. Fx. laver vi madklubber, fælles single-juleaften, løbeklubber osv. Ses vi? Singleplus.dk
Rejsedoktor.dk Information om vaccinationer og andre ting at tage hensyn til når man rejser.
Børnepengekredit Shop på børnepengekredit
Sleepzone.dk Soveudstyr til ferien